Jag pluggar från startskottet in i kaklet.

2013-08-29 @ 21:16:40
Drömmer mig tillbaka till året utan "seriösa studier", ett år som nu är helt över.
Har börjat studera nu i måndags.. på Värmdö distans. Det är så himla annorlunda att ta hand om studierna själv, det är helt galet vad  ovan jag är. Men jag gör mitt bästa, lärarna skickar arbeten och jag svarar efter hand. Ska bara lära mig att inte skjuta upp allt till sista sekund.. Hoppas att detta året går som en dans!
 
kram på er!
 
 

Har sett, har kännt, har njutit. ser, känner, njuter.

2013-08-25 @ 22:06:09
 
 

Vart börjar man, när man vet att slutet är nära. China here we come.

2013-08-23 @ 11:37:28
Detta kanske kommer som en chock för vissa och en gammal nyhet för andra.
Den 12 September 2013, flyttar Mina föräldrar och jag till Beihai i Kina.
Varför det undrar kanske du då? Kom precis hem från Australien och nu ska man åka till Kina...
Jo mina föräldrar jobbar på Stora Enso, ett papper-/kartongproduktions företag, och de ska starta en ny fabrik i Kina. Mina föräldrar kände att, detta, detta kommer att bli spännande. De frågade mig om jag ville med? Jag har funderat av och an på denna frågan OTROLIGT mycket. Att antingen stanna hemma i kära Sverige, bo själv(i huset eller i en lägenhet) och studera andra året på gymnasiet, på min goa skola Soltorgsgymnasiet. Det hade även medfört att jag hade kunnat festa och umgåtts med mina älskade vänner mer än någonsin förut. Det hade även betytt att jag förmodligen aldrig mer skulle bo med mina föräldrar, och att jag fått göra allt som man ändå måste göra när man bor själv(vilket jag gärna slipper ett tag till).
MEN VARFÖR ska man säga nej till att bo ett par månader i Kina? Vilken FANTASTISK erfarenhet. Jag vet, jag kan inte språket, och det är inte många som pratar engelska, men det är JUST det som är spännande. De har en helt annan kultur och ett helt annat levnadssätt. Och att få smaka på det vore otroligt kul. 
Under det kommande året kommer jag att studera svenska skolan på distans. Jag kommer att studera andra året på Natur i en skola som heter "Värmdö Distans". Fick hem en stor låda med böcker och laborations grejer här om dagen. Är inte helt säker på hur det kommer att fungera, men lärare kommer att ge mig uppgifter och skicka prov.. Detta kommer jag att plugga i en byggnad med några andra ungdomar som även de flyttat dit, till Beihai, av samma anledning som min föräldrar och jag. 
 
Om ni har några frågor fråga gärna. Ha de toppen
 

VITLÖKSFEST. STINK med en gnutta kärlek.

2013-08-21 @ 18:53:00
Sista dagen på sommarlovet sker en tradition för alla Soltorgsgymnasiets treor, det är Vitlöksfest! Alla som dagen efter ska "nolla"/"inskola" de nya ettorna, ska äta så mycket vitlök som möjligt, för att sedan, första dagen i skolan andas på de nya eleverna. Denna fest utspelade sig igår.
Efter som jag det kommande året inte kommer att fortsätta på Soltorgsgymnasiet, var jag bara med för att vara med, för "soltorgsandan" pumpar fortfarande starkt i blodet.
Hade en toppen kväll! Fick träffa massa mysig människor som jag inte sett på evigheter! Det var en äventyrlig och väl stinkande kväll, då man i omgångar tuggade i sig hela vitlöksklyftor.
 
 

Varmt vita, skiner vi i sommarnatten.

2013-08-19 @ 00:35:44
Jag vet inte om det var en försenad hemkomstfest, en förskotts hejdåfest eller en ihop slängd lördagskväll. Jag vet att jag hade kul. Jag vet att värmen till mina vänner bultar hård. Detta är en fantastisk plats, med ljuvliga människor, som har så otroligt mycket att ge. På något sätt så uppskattas det mer när man förstår att detta kommer att ta slut.
Men NU. NU skiner LYCKAN mer än polisens strålkastare, TACK för en fin kväll!
 

JAG BYTER OM, OCH STARTAR ETT NYTT KAPITEL.

2013-08-19 @ 00:35:07
Vi kan vinka hejdå till den gamla urtvättade header och hälsa en förändring välkommen.
Hoppas ni trogna vänner gillar det nya huvudet.
 
 

Med fyllda glas, spetsiga hattar och stinkande fingrar lever vi i Augustinatten.

2013-08-11 @ 15:38:00
Årets första kräftskiva, suger och knäcker för att hålla en sommartradition igång.
 
 
 
 

Stockholm Pride. Något som kittlade i hjärtat.

2013-08-09 @ 13:56:02
En parad full utav kärlek, Stockholm Pride. Så himla inspirerande, känslan och atmosfären var helt fantastisk! Äntligen visar man fullt ut att det är okej att vaja sig själv, vilket man då och då behöver påminnas om! En dag jag sent kommer att glömma. Tackar Jonas för det fina sällskapet.
 

Jag kanske åkte bara för att det skulle vara kul att komma hem? för det var det. punkt slut.

2013-08-08 @ 15:05:28
Andra dagen hemma i Sverige blev jag lurad. Lurad iväg bort från mitt hem. HELT ovetande. Nu efteråt förstår jag allt, alla ledtrådar, allt som var ovanligt.
 
Min fina vän Hanna och jag umgicks hemma hos henne, vi gick ut och gick, det var en fantastiskt solig och varm dag. Som ni förstår så hade vi en hel del att prata om, ett år utav massa små och större nyheter. Vi planerade inför kvällen, vi skulle gå ut i grannstaden Falun. Vi frågade runt lite om det var någon som ville följa med, men de flesta kunde inte eller hade andra planer. Så det skulle bli vi två. Innan vi skulle åka till Falun behövde jag åka hem, och fixa allt som behövdes, det vill säga hämta pengar och dra på mig en klänning.
När vi kommer in genom dörren hos mig, ser jag MASSOR utav god mat! 'Oj vad fint' tänkte jag, och i nästa sekund hoppar massor utav mina vackra vänner och grannar fram. Som att en vattenballong sprängts, fast i ballongen fans glada människor istället för vatten! I denna dränkta chocken förstår jag att "Detta är en överrasknings fest, och jag är överraskad". VILKEN LJUVLIG ÖVERRASKNING!
Måste tacka alla ännu en gång för att ni fixat och gjort detta för mig! Det var otroligt trevligt att träffa alla på detta sättet och jag är sååå glad att jag har er alla!
 
 
 

Jag hälsar Dig, vänaste land uppå jord, Din sol, Din himmel, Dina ängder gröna... 1 månad.

2013-08-08 @ 14:17:43
Hej mina kära vänner!
Jag är så himla glad att ni fortfarande är inne och spanar igenom min minst sagt dåligt uppdaterade blogg!
Jag kan glatt meddela att jag landat tryggt och säkert i Sverige, mitt mysiga hemland!
Sedan jag hörde av mig sist har jag rest i Australien med min familj, TRÄFFAT MIN FAMILJ framför allt, sagt farväl till min underbara värdfamilj och mina fina Aussie vänner, flugit i 25 timmar, fått fantastiska välkomninanden, träffat vänner, blivit överraskad med en underbar fest, packat upp, packat om, åkt till Halmstad, Nyköping/Oxelösund och Stockholm.
Nu kan jag glatt säga att jag njuter mer än någonsin utav vårt gröna vackra Sverige!
 
 

RSS 2.0