Big city. long beach. Yes, we are on our way!

2012-11-19 @ 13:29:18
Imorgon tas bilen till Melbourne och sedan flyget till Sydney! Där jag och "storebrorsan" ska spendera några dagar. Han ska gå på intervjuer om scholarship och samtidigt så passas det på att spana in Sydney. Hade tänkt att slänga en blick på operahuset, någon strand och en del annat som man "måste se" i Sydney.
På söndagen flyger vi upp till The Gold Coast och möter upp med en buss som kommit hela vägen från lilla Orbost. På den pärlan, finns massa ungdomar från skolan. För nu i helgen, mina damer och herrar, startar BANDTOUR! Vi ska vara iväg och spela för skolor och massa annat under en vecka, kommer tillbaka 1 december, förmodligen med massa solbränna och några shopping kassar! För The Gold Coast är tydligen underbart, med stränder och hela shotabalängen!
Ni får ha det super så hörs vi om någon vecka eller två!
kram! (njut utav mina googlade bilder...)
 

Nu. nu är tiden att prova något nytt.

2012-11-18 @ 14:07:55
Fredags kvällen: Hääärlig kväll med kompisar.
Lördag morgon: Min surf premiär! Skit kul! Kanske stod upp en och en halv gång.. Fick låna en bräda som min kompis far har gjort, så hade ingen sådan där nybörjarbräda. Så skyller på det! Men det var en fantastisk morgon, jätte fint väder och tror att jag skrattade en timme i streck för att jag trillade av den där brädan..
Lördag dag: Kolla serier och satt i solen med en super skön kompis.
Lördags kvällen: spenderades med "The Vet clinic" på deras årliga middag. Käkade grillad haj (första gången), det var mumms, smakade fisk.. Vi åt på en bryggeri, med super god mat, där lillebrorsan jobbar. Åt en utav de godaste choklad grejerna...
Ha det gött!

 

punching hard.

2012-11-14 @ 11:30:40
Efter skolan kollades det lite basketboll. Sedan trampades det hem, byta om, för att åka på en boxningsträning med en fin fin tjej nere på "the footy oval". Tänkte prova lite boxning och guuuud det var en bra träning!
Ni behöver inte oroa er. Det är bara styrka med hjälp av boxningsövningar, jag ska inte in i ringen! Det är en grupp med blandade tjejer, från 15 till 55, som tränar med ett muskelbärg till man, varje måndag och onsdag. The footy team har träning samtidigt, så kan kolla in killar under tiden, hur bra låter inte det(?!)
Musklerna skakade efter, (skakar fortfarande), ska försöka dra med mig min värdmamma på måndag!
Nu ska jag göra lite läxor, sängen ser frestande ut nu!
Ha det fint!

the last game.

2012-11-13 @ 12:42:10
Hemma väntade en låda med fräscha mangos, sedan bar det av mot en basketboll match. Ett ganska hårt/seriöst spel! Men vi slutade upp som vinnare! Vilket betyder att vi är i semifinal! Det var förmodligen min sista match efter som att jag drar med storebrorsan till Sydney nästa vecka och veckan efter det är det Band tour!
Bilden på finaste laget och coachen, som bad mig att inte visa bilden för svenska brudar, för att alla skulle vilja flytta till Australien och söka upp honom. "go crazy"

white day, with some pink.

2012-11-12 @ 12:06:27
7 timmar bil mot en förort till Sydney. 5 min att göra sig redo, på plats på bröllopet precis innan det började. Fantastiskt fint bröllop med muumsig mat och massa godis... fest, alkohol och fotobås.. Brorsan och jag var yngst förutom en bebis, resten var i 25 års åldern eller äldre släckningar. Ett absolut underbart par, de gjorde mig super lycklig! Efter att ha dragit och slitit i brorsan för att komma med in i fotoboxen utan resultat, klämde värd föräldrarna och jag in oss i fotoboxen med hattar och fjädrar. Jag insåg denna kväll att jag fullständigt älskar fotoboxar och att jag från och med nu ska försöka ta en remsa kort varje gång jag ser ett bås!
Kvällen avslutades ganska tidigt och det sovs på ett mindre hotell.
Efter en frukost och lite tid att snacka med släktingar åkte vi tillbaka de 7 timmarna till Orbost.
Kvällen spenderades framför datorn skrivande på en uppsats i studio art. Fick ett brev från skolan tidigare i veckan om att jag inte gjort läxan.. (oroa er inte mor och far, det händer tydligen hela tiden). Snackade nån timme med Finaste Hanna också!
Ha det vackert!


 

Mot ett löfte om kärlek.

2012-11-09 @ 23:40:47
Sitter här i rummet mitt efter en morgon springis och en dusch. Om ett tag drar jag och familjen iväg mot ett bröllop 5 timmar bort! Det är brödernas kusin som gifter sig, så det ska bli jätte roligt att gå på ett aussie bröllop! Förhoppnings vis så kommer det massa bilder, hejhopp!
 

Senaste tiden.

2012-11-09 @ 14:07:48
Resan kortades av med en dag.
I onsdag drogs det iväg upp i bushen, regnet öste så det blev att campa i en hage nära vår lärares hus/hans familjs gård, vilket låg ca 3 timmar utanför Orbost rakt ut i ingenting. Där åkte vi "linbana" över dalar, vatten och spanade in vatten fall. (Familjegården är mer eller mindre ett ställe dit kids åker på skolresa och gör massa aktiviteter.) Vi satte upp tälten i regnet och spenderade mer eller mindre kvällen under ett upp spänt plastskynke. Vaknade och upptäckte att fötterna omringades utav vatten. Gick ut ur tältet med en go överraskning, att det var ännu värre i gräset, fötterna badade.
Det packades upp och det sprutade ut vatten ur tältet. Det togs en vandring och wooops ett par koalor i träden! Underbaarrttt, mina första koalor, toppen!
Vi klättrade lite på en klättervägg inomhus och sedan drog vi mot några grottor en timme bort. Väääldigt fräna grottor! Vi krälade genom hål och sprang runt i enorma rum i berget(kanske kommer bilder på det senare)
Kom tillbaka runt 2, hem duscha av all lera från att ha rullat runt i grottor. Sedan drogs det iväg och träffade killarna från Canberra ett tag, kvällen avslutades med att kolla en match basketboll.
 


One day off.

2012-11-06 @ 13:54:07
Bussen till stranden. bada. varmt. moln. picknick. blås. vänta. skjuts hem. spana in en mjölkning. ridtur. packa.
Go ledig dag!
Imorgon drar man på en tre dagars vandring med outdoor ed! Hörs på fredag!


 

120 dagar i Australien.

2012-11-05 @ 12:23:34
Yess idag är det 120 dagar sedan jag tog mitt första steg på australiensisk mark! Känns som att jag varit här i evigheter och samtidigt känns det som att tiden har gått super snabbt!
 
I Söndags blev jag upphämtad tiidigt tiidigt utav en kompis, hans bröder och far för att åka till stranden! De surfade för fullt med ett par andra gubbar medan solen gick upp.
Jag surfade inte, löjligt jag vet, men hade varken våtdräkt eller bräda. Vattnet var iskallt, men helt klart värt att bada i under några sekunder. De lovade mig, att jag skulle få låna en bräda nästa gång och att de skulle ge mig alla möjliga lektioner! Gött!

Imorgon, Tisdag, är det 'Melbourne cup day', vilket är et årligt hästrace. Det satsas massvis med pengar och alla i Victoria är lediga. Vilket betyder att gullungar och jag drar till stranden! Idag var det 30 grader, räknar med samma temperatur imorgon.
Ha det bäst hönni!
 

Yesterday. Car wash. Swim.

2012-11-04 @ 13:00:33
Följde med en kompis hem med skolbussen i fredags. Vi hängde runt på hans gård och lagade tacos, gött! Tidigt Lördag morgon hämtade värdpappsen mig och det bar av mot en "car wash" för att tjäna pengar till Bandtour som bär av 23 November! Vi sprutade vatten och skummade massa bilar(och varandra), till och med en brandbil kördes upp för att tvättas! Vi fick i hop ca $230, ca 1650kr. Vädret var toppen, så drog ner mot floden och tog oss några dopp!
På kvällen lyste solbrännan röd.. förlåt huden. Efter ännu en tacomåltid drog jag och hängde med ett par himla sköna grabbar! FIIIN DAG! 
 

Från trasig - till ny.

2012-11-04 @ 09:59:57
Äntligen så kom du min lille räddare.

random.

2012-11-01 @ 11:52:31
Allt går snabbt. Allt är fint. Jag lever, jag finns.
Tack för att ni kollar in på bloggen! Bilder kommer snarast, objektivet är på ingång!
Ha det kanon, ni är bäst.

 

.

RSS 2.0