Det som passerat.

2013-01-14 @ 06:17:49
Några bilder från dagar som varit!
Planterat "mitt" träd. klättrat i berg, simmat i vatten hål med vattenfall.
Imorgon tas det en dagstur till Melbourne, kommer att bli en lång dag, men det är det värt!

Kommentarer
Postat av: Emma

Hej, jag själv planerar att åka som utbytesstudent ett år!:)
Har bara problem med att övertala mina föräldrar att låta mig åka hela vägen till Australien. Helst vill de någonstans i Europa och förslår Sydafrika lite smått. Men saken är den att jag allra helst vill åka till Australien och verkligen inte vet hur jag ska lyckas övertala dem. Hur gjorde du och har du några bra tips?
Älskar din blogg x

Svar: Hej vad kul att höra att du vill åka på utbyte! :)Tycker absolut att du ska försöka ta dig till Australien, det är underbart!
Mina föräldrar var väldigt öppna med vilket land som helst, så jag behövde inte riktigt övertala dem.
Men något du skulle kunna säga är att de kommer mer eller mindre inte att ha tillåtelse att hälsa på dig och du kommer förhoppnings vis inte åka hem under året heller. Det är klart att resan dit och hem är längre, men under året spelar avståndet ingen roll. Man pratar fortfarande på skype och så vidare. Australien är också ett väldigt säkert land, jag har aldrig känt mig så säker när jag går på gatan, träffar nya människor och åker till nya platser! Alla är väldigt trevliga och gästvänliga!
Om du har några fler frågor är det bara o fråga!
Hoppas allt går bra, och om du inte slutar upp i Australien tycker jag att du ska köra på ett utbytes år någon annanstans om du får chansen, det är fantastiskt!
HA det bra och tack så mycket! :D
Fanny Forsgren Vickhoff

2013-01-14 @ 20:51:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0