Senaste tiden.

2012-11-09 @ 14:07:48
Resan kortades av med en dag.
I onsdag drogs det iväg upp i bushen, regnet öste så det blev att campa i en hage nära vår lärares hus/hans familjs gård, vilket låg ca 3 timmar utanför Orbost rakt ut i ingenting. Där åkte vi "linbana" över dalar, vatten och spanade in vatten fall. (Familjegården är mer eller mindre ett ställe dit kids åker på skolresa och gör massa aktiviteter.) Vi satte upp tälten i regnet och spenderade mer eller mindre kvällen under ett upp spänt plastskynke. Vaknade och upptäckte att fötterna omringades utav vatten. Gick ut ur tältet med en go överraskning, att det var ännu värre i gräset, fötterna badade.
Det packades upp och det sprutade ut vatten ur tältet. Det togs en vandring och wooops ett par koalor i träden! Underbaarrttt, mina första koalor, toppen!
Vi klättrade lite på en klättervägg inomhus och sedan drog vi mot några grottor en timme bort. Väääldigt fräna grottor! Vi krälade genom hål och sprang runt i enorma rum i berget(kanske kommer bilder på det senare)
Kom tillbaka runt 2, hem duscha av all lera från att ha rullat runt i grottor. Sedan drogs det iväg och träffade killarna från Canberra ett tag, kvällen avslutades med att kolla en match basketboll.
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0